Home                       

Kenchaan Foundation

Doelstellingen

Kenchaan wil de unieke Zuid-Afrikaanse natuur en wildernis behouden en regionale welvaart laten groeien. Dit doen zij door de lokale bevolking te betrekken bij de ontwikkeling van de natuurparken. Vraag aan ons: help ons een sterker merk worden.

Aanpak

We hebben het merk-DNA onder de loep genomen, zijn mee op trail gegaan en hebben o.m. lokale (eigenaren) stammen gesproken om de gemeenschapsbehoeften in kaart te brengen.

Vervolgens optimaliseerden we de branding, ontwikkelden een nieuwe pay-off en de website. Daarnaast verzorgen we de communicatie voor alle events. Overigens doen we dit allemaal kosteloos want we love nature!

Resultaat

We spreken inmiddels over de Kenchaan-methode. Deze heeft een grote, positieve impact op een harmonieus samenleven van dier en mens, maar verbetert tegelijk de sociaaleconomische omstandigheden van de lokale bevolking op duurzame wijze. De Kenchaan-methode heeft duidelijk potentie ook elders succesvol te kunnen werken.

Kenchaan ontvang steeds vaker donaties, start nieuwe initiatieven voor de lokale bevolking en het aantal geboekte trails is aanzienlijk gestegen.

“Al jaren zijn wij extreem blij met het mooie werk dat ZEAL voor Stichting Kenchaan doet. Naast de creativiteit en kwaliteit rondom onze branding is de samenwerking ook altijd heel erg goed. We zijn trots om ZEAL als leverancier en relatie te hebben.”

– Kenchaan Foundation

Vorige case                     Home                     Volgende case