Home                       

Sociaal Tuinieren

Doelstellingen

Sociaal Tuinieren werkt samen met vrijwilligers om tuinen van ouderen en kwetsbaren op te knappen. Zo ontstaan er tegelijk nieuwe contacten. Niet alleen wordt de tuin regelmatig onderhouden maar ook het ontstane contact. Op deze manier knapt de buurt op en komt deze groep mensen uit haar sociale isolement. Dus ja, dit merk ontwikkelen doen we graag!

Aanpak

We hebben groei en contact als uitgangspunt genomen. Op basis hiervan ontwikkelden we vervolgens een illustratieve beeldtaal en een pay-off. En om ervoor te zorgen dat iedereen eenduidig de nieuwe huisstijl inzet, creëerden we ook een inspirerend huisstijlhandboek en een communicatie toolkit.

Resultaat

Lopend project…hier komen we binnenkort op terug!

“ZEAL heeft onze mooie branding ontwikkeld en Sociaal Tuinieren een gezicht gegeven. Met een branddesign, logo, site ontwerp, een illustratieve beeldtaal, huisstijl handboek en een handige communicatie toolkit hebben ze onze stichting verrijkt. Ze denken mee met enthousiasme en staan open voor input gedurende het hele proces. Ze begrijpen het veld waarin we opereren met alle bijkomende uitdagingen en geven altijd een daarop afgestemd advies. Het is duidelijk dat ieder in het team van ZEAL een hart heeft voor zijn/haar werk.”

– Sociaal Tuinieren

Vorige case                     Home                     Volgende case