Home                       

Van Velsen Reflectielijnen

Doelstellingen

Van Velsen Reflectielijnen (VVR) is specialist in belijning en markering en bestaat sinds 1935. In de ontwikkeling van de branche speelde VVR een belangrijke voortrekkersrol.

Meer concurrentie en bezuinigingen beperkten het succes van VVR. Een nieuw investeringsbeleid en een frisse kijk op zaken resulteerde in twee vragen aan ons. Hoe herwinnen we de glans uit onze bloeiperiode? En hoe kunnen we bijdragen aan een veiliger werkklimaat?

Aanpak

We ontwikkelden een herpositionering en een belofte. VAN VELSEN: TOONAANGEVEND SINDS 1935.

Het oude logo werd vereenvoudigd; tijdloos maar met behoud van het authentieke gevoel. Daarnaast werd het wagenpark en materieel deels vervangen door betere en milieuvriendelijkere versies. Deze werden voorzien van de nieuwe, herkenbare branding.

Werken langs de weg kent vele uitdagingen. We ontwikkelden een campagne waarin we de (VVR) Vijf Vuist Regels introduceerden. In samenwerking met handenartiest Lejo (bekend van Sesamstraat) creëerden we hiervoor een unieke video. Deze video werd doorvertaald naar VVR social media-kanalen en posters.

Ook ontwikkelden en verzorgden we de communicatie voor de grote, landelijke personeelsdag ‘Lente Parade 2022’.

Resultaat

VVR is weer toonaangevend, de cijfers zijn positief en misschien wel het belangrijkste: de medewerkers zijn en voelen zich weer de trotse Helden Van De Weg.

“Het blijft keer op keer weer verbazingwekkend met wat voor briljante ideeën ZEAL op de proppen komt. Vakmensen pur sang!”

– VVR

Vorige case                     Home                     Volgende case