Reviews

Een verfrissende aanpak met niet de (beurs) stand maar de boodschap als uitgangspunt. Geen stand maar een concept. Korte lijnen en grote betrokkenheid bij de realisatie. Met trotse standbemanning als resultaat.

08:29

Royal FloraHolland heeft een intensief pad gevolgd om haar beurzen en evenementen verder te professionaliseren. ZEAL heeft een stevig aandeel hierin gehad voor zowel onze binnen- en buitenlandse beurzen met het ontwikkelen en ontwerpen van beursconcepten. Dit gecombineerd met hun onvermoeibare hands-on mentaliteit om op het laatste moment de puntjes op de i te zetten, maakt ZEAL een fijne partner om mee samen te werken.

08:44

ZEAL heeft in 2015 overtuigend en unaniem de pitch gewonnen met het concept ‘FloraHolland House’. Het concept verbindt de diensten van RFH en draagt een eenduidige positionering uit dat van kenniscentrum voor de sierteeltsector. ZEAL heeft niet alleen een goed creatief concept bedacht maar was in de uitwerking ervan pro-actief en efficiënt in termen van budget en planning. Het kernteam van de TradeFair 2015 heeft de samenwerking met ZEAL als prettig ervaren. Ik als projectleider zeer in het bijzonder.

08:51

Ha Frank, Rick en Manirma, super om te lezen, dank jullie wel! 🤘🏻

08:52